Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4132
Title: Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута
Authors: Штефан, Євгеній Васильович
Мізнік, Лариса Миколаївна
Keywords: коекструзія
co-extrusion
адекватність теоритичних результатів
adequacy of theoretical results
експермернтальна методика
experimental technique
тісто-фаршевий джгут
dough minced rope
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Процес коекструзіі тісто-фаршевого джгута
Штефан, Є. В. Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута / Є. В. Штефан, Л. М. Мізнік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.
Series/Report no.: УДК;664.635.4.03
Abstract: Розроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4132
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
333.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.