DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/417

Название: Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
Другие названия: Glucoso-fructose syrup and maltose treacle influence on structural-mechanical properties dough
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: цукор
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
клейковина
тісто
пружність
в’язкість
сахар
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
тесто
упругость
вязкость
sugar
glucose-fructose syrup
maltose treacle
gluten
dough elasticity
viscosity
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 86–88.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на количество и качество клейковины, изучено изменение упруго-эластичных и вязко-пластических свойств теста с сахарозаменителями, установлено их влияние на газоудерживающую способность теста.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/417
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvvgfsimpnsmvt.pdf528,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback