Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test.
Опис
Ключові слова
цукор, глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, клейковина, тісто, пружність, в’язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sugar, glucose-fructose syrup, maltose treacle, gluten, dough elasticity, viscosity
Бібліографічний опис
Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 86–88.