Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4180
Title: Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
Authors: Коваленко, Ірина Олександрівна
Бондар, Наталія Петрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Keywords: заклад ресторанного господарства
restaurants
топінамбур
фруктові соки
цукровий діабет
маршмелоу
фруктоза
marshmallow
topinambour
fructose
fruit juices
diabetes
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Citation: Коваленко, О. І. Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства / О. І. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 62-67.
Abstract: В роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності. The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4180
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marshmallow_topinambour.pdf6.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.