Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності. The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed.

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, restaurants, топінамбур, фруктові соки, цукровий діабет, маршмелоу, фруктоза, marshmallow, topinambour, fructose, fruit juices, diabetes, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Коваленко, О. І. Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства / О. І. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 62-67.

Зібрання