Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4369
Title: Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Місечко, Наталія Орестівна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Keywords: хлібобулочні вироби
bakery products
цукор
фруктоза
підсолоджувачі
глікемічний індекс
інсулін
sugar
fructose sweeteners
glycemic index
insulin
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.
Abstract: В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4369
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
byvdvfntptybv.pdf204.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.