DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4369

Название: Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
Другие названия: The influence of fructose on the process and quality of bakery products
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Місечко, Наталія Орестівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Drobot, Vera
Misechko, Natalia
Bondarenko, Julia V.
Teslya, Olga
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
цукор
фруктоза
підсолоджувачі
глікемічний індекс
інсулін
сахар
подсластители
гликемический индекс
инсулин
sugar
fructose sweeteners
glycemic index
insulin
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. В материалах статьи рассмотрено использование фруктозы и изучение влияния фруктозы по сравнению с сахарозой на показатели технологического процесса и качество хлебобулочных изделий. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4369
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
byvdvfntptybv.pdf204,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback