Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, bakery products, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, інсулін, sugar, fructose sweeteners, glycemic index, insulin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.