Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4739
Title: Закономірності процесу конвективного сушіння глоду
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: плоди сортів або видів глоду
garden-stuffs of sorts or types of hawthorn
конвективне сушіння
тривалість сушіння
цукри
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
конвективная сушка
температура греющей поверхности
продолжительность сушки
сахар
аскорбиновая кислота
полифенольные соединения
convective drying
temperature of warming surface
duration of drying
sugars
ascorbic acid
polyphenolics connections
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Дубковецький, І. В. Закономірності процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків : 2011. – С. 21-22.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4739
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.a.pdf97.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.