Закономірності процесу конвективного сушіння глоду

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

плоди сортів або видів глоду, garden-stuffs of sorts or types of hawthorn, конвективне сушіння, тривалість сушіння, цукри, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, конвективная сушка, температура греющей поверхности, продолжительность сушки, сахар, аскорбиновая кислота, полифенольные соединения, convective drying, temperature of warming surface, duration of drying, sugars, ascorbic acid, polyphenolics connections, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Закономірності процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків : 2011. – С. 21-22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced