Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4740
Title: Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: мікрохвильове сушіння глоду
микроволновая сушка боярышника
microwave drying of hawthorn
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
углеводы
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Дубковецький, І. В. Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків, 2011. – С. 23-24.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4740
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.a.pdf97.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.