Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мікрохвильове сушіння глоду, микроволновая сушка боярышника, microwave drying of hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, углеводы, аскорбиновая кислота и полифенольные соединения, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків, 2011. – С. 23-24.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced