Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним із шляхів зниження матеріальних затрат при виробництві вино продукціі є використання винограду сортів нової селекції. Впровадження нових сортів винограду для виробництва хересних виноматеріалів обумовлює необхідність їх вивчення і передбачає порівняльну оцінку з традиційними сортами. One way to reduce material costs in the production of wine grape production is the use of new varieties breeding. The introduction of new varieties of grapes for wine production heresnyh necessitates their study and provides a comparative assessment of traditional varieties.

Опис

Ключові слова

танін, столові виноматеріали, колоїдні помутніння, фенольні речовини, tannin, colloidal haze, phenolic substances, table wine materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Червяк, С. М. Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів / С. М. Червяк, В. Г. Гержикова, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів , 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 214-215.