Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із шляхів зниження матеріальних затрат при виробництві вино продукціі є використання винограду сортів нової селекції. Впровадження нових сортів винограду для виробництва хересних виноматеріалів обумовлює необхідність їх вивчення і передбачає порівняльну оцінку з традиційними сортами. One way to reduce material costs in the production of wine grape production is the use of new varieties breeding. The introduction of new varieties of grapes for wine production heresnyh necessitates their study and provides a comparative assessment of traditional varieties.

Опис

Ключові слова

танін, столові виноматеріали, колоїдні помутніння, фенольні речовини, tannin, colloidal haze, phenolic substances, table wine materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Червяк, С. М. Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів / С. М. Червяк, В. Г. Гержикова, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів , 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 214-215.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced