Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5202
Title: Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката
Authors: Бондаренко, Евгения Григорьевна
Дорохович, Антонелла Николаевна
Декуша, Леонид Васильевич
Федоров, Владимир Гаврилович
Михелев, Абрам Аронович
Keywords: бисквит
biscuit
кинетика
теплоприток
температурный градиент
денатурация
клейстеризация
kinetics
heat flow
temperature gradient
denaturation
kleysteryzation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1977
Citation: Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката / Е. Г. Бондаренко, А. Н. Дорохович, Л. В. Декуша, В. Г. Федоров, А. А. Михелев // Пищевая технология. – 1977. - № 3. - С. 81-84.
Abstract: Статья посвящена исследованию кинетики теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката и установлению доли лучевого и конвективного теплопритоков. This article is devoted to research the kinetics of heat when baking sponge preparations and installation of radiant and convective particle heat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5202
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
danktppvbpf.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.