Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Статья посвящена исследованию кинетики теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката и установлению доли лучевого и конвективного теплопритоков. This article is devoted to research the kinetics of heat when baking sponge preparations and installation of radiant and convective particle heat.

Description

Citation

Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката / Е. Г. Бондаренко, А. Н. Дорохович, Л. В. Декуша, В. Г. Федоров, А. А. Михелев // Пищевая технология. – 1977. - № 3. - С. 81-84.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By