Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Title: Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: пивні дріжджі
відцентрово-пневматична форсунка
дисперсність
розпилення
brewer's yeast
centrifugal-pneumatic nozzles
spraying
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2012
Citation: Якобчук, Р. Л. Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. – Вип. 1(15). - С. 135-141.
Abstract: Проведено аналіз чинників, які впливають на процес розпилення дріжджової суспензії, встановлено залежність медіального діаметра краплин пивних дріжджів від швидкості газорідинної суміші у відцентрово-пневматичній форсунці та розподілення краплин дріжджів у факелі форсунки. An analysis of factors influencing the process of spraying a suspension of yeast, established the dependence of the medial diameter of the drops of brewer's yeast on the speed of gas-liquid mixture in a centrifugal-pneumatic nozzle and the distribution of the drops of yeast in the facula injector.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Harkiv_rozpul.pdf123.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.