Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз чинників, які впливають на процес розпилення дріжджової суспензії, встановлено залежність медіального діаметра краплин пивних дріжджів від швидкості газорідинної суміші у відцентрово-пневматичній форсунці та розподілення краплин дріжджів у факелі форсунки. An analysis of factors influencing the process of spraying a suspension of yeast, established the dependence of the medial diameter of the drops of brewer's yeast on the speed of gas-liquid mixture in a centrifugal-pneumatic nozzle and the distribution of the drops of yeast in the facula injector.

Опис

Ключові слова

пивні дріжджі, відцентрово-пневматична форсунка, дисперсність, розпилення, brewer's yeast, centrifugal-pneumatic nozzles, spraying, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Якобчук, Р. Л. Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. – Вип. 1(15). - С. 135-141.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced