Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/552
Title: Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
Other Titles: Determination of physico-chemical parameters of drinking water which goes to the production of beer
Authors: Кошова, Валентина Миколаївна
Салтанюк, В. М.
Терлецька, Віта Альбертівна
Koshova, Valentina
Saltanyuk, V.
Terletska, Vita
Keywords: загальна жорсткість
мутність
залишкова лужність
пиво
подопідготовка
общая жесткость
мутность
остаточная щелочность
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
подопидготовка
general inflexibility
turbidity
remaining schelochnost'
beer
podopidgotovka
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Citation: Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка надходить на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.
Abstract: Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
Главной целью данной научно-исследовательской работы было сравнить физико-химический состав трех видов воды требованиям к воде, которая используется в пивоварении. Для исследования были взяты образцы питьевой воды из городского водопровода, артезианской скважины и существующей на предприятии водоподготовки. Лучшей оказалась вода после водоподготовки.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/552
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VFHPPV.pdf68.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.