Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
Loading...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.
Description
Citation
Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.
