Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.

Description

Citation

Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By