Дослідження можливості контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному вигляді експрес-методом
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Підкреслено значення контролю кольоровості цукру-піску згідно ДСТУ. Наведені результати досліджень інтенсивностей випромінювання світла, відбитого від зразків кристалічного цукру-піску. Отримані кореляційні залежності є основою створення алгоритма для розробки приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску.
Emphasized the importance of control chromaticity of granulated sugar according to ISO. The results of the emission intensities of light reflected from a sample of crystalline sugar. These correlations are the basis for the creation of algorithm development the device express control of chromaticity of granulated sugar.
Emphasized the importance of control chromaticity of granulated sugar according to ISO. The results of the emission intensities of light reflected from a sample of crystalline sugar. These correlations are the basis for the creation of algorithm development the device express control of chromaticity of granulated sugar.
Опис
Ключові слова
контроль, control, кольоровість, цукор-пісок, експрес-контроль, інтенсивність випромінювання, спектральний діапазон, chromaticity, granulated sugar, rapid control, intensity of radiation, spectral range
Бібліографічний опис
Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / А. В. Ковальчук, С. Л. Лотар, Л. І. Дадеко, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2005. - Ч. 2 – С. 10.