Дослідження можливості контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному вигляді експрес-методом

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підкреслено значення контролю кольоровості цукру-піску згідно ДСТУ. Наведені результати досліджень інтенсивностей випромінювання світла, відбитого від зразків кристалічного цукру-піску. Отримані кореляційні залежності є основою створення алгоритма для розробки приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску.
Emphasized the importance of control chromaticity of granulated sugar according to ISO. The results of the emission intensities of light reflected from a sample of crystalline sugar. These correlations are the basis for the creation of algorithm development the device express control of chromaticity of granulated sugar.

Опис

Ключові слова

контроль, control, кольоровість, цукор-пісок, експрес-контроль, інтенсивність випромінювання, спектральний діапазон, chromaticity, granulated sugar, rapid control, intensity of radiation, spectral range

Бібліографічний опис

Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / А. В. Ковальчук, С. Л. Лотар, Л. І. Дадеко, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2005. - Ч. 2 – С. 10.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced