Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5581
Title: Композиція для виготовлення шинки (Патент на винахід № 72716 А)
Authors: Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Мисюра, Юлія Миколаївна
Мусієнко, Ігор Васильович
Драган, Олена Іванівна
Keywords: рослинна білкова добавка
vegetable protein supplement
композиція
виготовлення шинки
composition
production ham
кафедра економіки праці та менеджменту
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2005
Publisher: Деклараційний патент на винахід 72716A, A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинки / Кишенько І. І., Мисюра Ю. М., Мусієнко І. В., Драган О. І. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212349 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.03.2005, Бюл. №3.
Abstract: Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5581
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf274.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.