Композиція для виготовлення шинки (Патент на винахід № 72716 А)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Деклараційний патент на винахід 72716A, A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинки / Кишенько І. І., Мисюра Ю. М., Мусієнко І. В., Драган О. І. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212349 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.03.2005, Бюл. №3.

Анотація

Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.

Опис

Ключові слова

рослинна білкова добавка, vegetable protein supplement, композиція, виготовлення шинки, composition, production ham, кафедра економіки праці та менеджменту, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced