Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5835
Title: Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Keywords: борошно обойне
wholemeal flour
тритікале
пшениця
жито
хімічний склад
хлібопекарські властивості
triticale
wheat
rye
chemical composition
baking properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Citation: Дробот, В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хранение и переработка зерна. – 2001. – № 10 (28). – С. 42–43.
Abstract: Встановлено, що обойне борошно з тритікале має більш високу харчову цінність, ніж обойне борошно з пшениці і жита, а також за кількістю та якістю клейковини близьке до пшеничного обойного, а за цукроутворюючою здатністю, автолітичною активністю, числом падіння і формостійкістю – до житнього обойного. Found that triticale wholemeal flour has a higher nutritional value than wholemeal flour from wheat and rye, as well as the quantity and quality of wheat gluten close to entire wheat flour, and the saccharifying ability, autolytic activity, falling number and shape stability - to dark rye flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5835
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ftohsihvobizt.pdf261.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.