Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що обойне борошно з тритікале має більш високу харчову цінність, ніж обойне борошно з пшениці і жита, а також за кількістю та якістю клейковини близьке до пшеничного обойного, а за цукроутворюючою здатністю, автолітичною активністю, числом падіння і формостійкістю – до житнього обойного.
Found that triticale wholemeal flour has a higher nutritional value than wholemeal flour from wheat and rye, as well as the quantity and quality of wheat gluten close to entire wheat flour, and the saccharifying ability, autolytic activity, falling number and shape stability - to dark rye flour.
Опис
Ключові слова
борошно обойне, wholemeal flour, тритікале, пшениця, жито, хімічний склад, хлібопекарські властивості, triticale, wheat, rye, chemical composition, baking properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хранение и переработка зерна. – 2001. – № 10 (28). – С. 42–43.