DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6306

Название: Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
Другие названия: The use of food-products of white lupine in functionality bakery products
Авторы: Антонюк, Марія Миколаївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Бондар, Наталія Петрівна
Antoniuk, Maria
Arsenieva, Larisa
Bondar, Natalia
Ключевые слова: білий харчовий люпин
харчова цінність
біологічна цінність
функціональні продукти
белый пищевой люпин
пищевая ценность
биологическая ценность
функциональные продукты
white food lupine
food value
biological value
functionality bakery products
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 26-29.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів. Обоснована целесообразность и доказана возможность использования высокобелкового растительного сырья в технологии хлебобулочных изделий с целью получения продуктов функционального назначения. Приведены результаты изучения влияния продуктов переработки семян пищевого люпина на биологическую, пищевую и питательную ценность хлебобулочных изделий. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6306
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pischevoj_lupin_123.pdf5,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь