Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products.

Опис

Ключові слова

білий харчовий люпин, харчова цінність, біологічна цінність, функціональні продукти, white food lupine, food value, biological value, functionality bakery products, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 26-29.

Зібрання