Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів.
The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products.
Опис
Ключові слова
білий харчовий люпин, харчова цінність, біологічна цінність, функціональні продукти, white food lupine, food value, biological value, functionality bakery products, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 26-29.