Технологія оздоровчих продуктів
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні.
In order for health food products vuhlevodovmisnoyi materials became available and necessary in the diet of every citizen, they must enter into the structure of production on a large scale and composition of the organic supplement traditional Ukrainian cuisine.
Опис
Ключові слова
плоди та овочі, вітаміни, мінеральні елементи, раціон харчування, біологічна цінність, перспективи використання, fruits and vegetables, vitamins, mineral elements, diet, biological value, prospects of, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Українець, А. І. Технологія оздоровчих харчових продуктів : курс лекцій для студ. за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна. - Київ: НУХТ, 2009. - 310 с.