Технологія оздоровчих продуктів
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні.
In order for health food products vuhlevodovmisnoyi materials became available and necessary in the diet of every citizen, they must enter into the structure of production on a large scale and composition of the organic supplement traditional Ukrainian cuisine.
Опис
Ключові слова
плоди та овочі, вітаміни, мінеральні елементи, раціон харчування, біологічна цінність, перспективи використання, fruits and vegetables, vitamins, mineral elements, diet, biological value, prospects of, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Українець, А. І. Технологія оздоровчих харчових продуктів : курс лекцій для студ. за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна. - Київ: НУХТ, 2009. - 310 с.