Поверхнево-активні речовини мікробного походження

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Охарактеризовано поверхнево активні речовини (ПАР) синтезова-ні мікроорганізмами різних фізіологічних і таксономічних груп. Наведе-но класифікацію ПАР за хімічною природою (гліколіпіди, ліпопептиди, ліпополісахариди, жирні кислоти та їх похідні фосфоліпіди) і молекуля-рною масою (низько- та високомолекулярні), а також переваги мікро-бних поверхнево-активних речовин перед синтетичними аналогами. The characteristic surface active substances (SAS) or synthesized by microorganisms of different physiological and taxonomic groups. Move-no classification of surfactants in chemical nature (glycolipids, lipopeptydy, lipopolysaccharide, fatty acids and their derivatives phospholipids) and rnoyu molecular weight (low and high molecular weight) and benefits of micro-bnyh surfactants over synthetic analogues.

Description

Citation

Волошина, І. М. Поверхнево-активні речовини мікробного походження / І. М. Волошина, Т. П. Пирог // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. – С. 54-57.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By