Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6610
Title: Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Пасічний, Василь Миколайович
Мащенко, Тетяна Вікторівна
Сосіна, Ольга Володимирівна
Keywords: колагенвмісна сировина
β-каротин
теплова обробка
запікання
стерилізація
варіння
collagen raw material
β-carotene
cooking
baking
sterilization
cooking
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2003
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.
Abstract: Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6610
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doslpashtet.pdf188.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.