Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.

Опис

Ключові слова

колагенвмісна сировина, β-каротин, теплова обробка, запікання, стерилізація, варіння, collagen raw material, β-carotene, cooking, baking, sterilization, cooking, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced