Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6612
Title: Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні
Other Titles: A calculation of change of volume of bread is at baking
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Горцепаєв, В. Ю.
Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Gorcepaev, V.
Keywords: об'єм хліба
прогрівання
висота тістової заготовки
апроксимація
математична модель
объем хлеба
прогревание
высота тестовой заготовки
аппроксимация
математическая модель
mathematical model
heating
workpiece height tistovoyi
volume of bread
approximation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Теличкун, Ю. С. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наук. пр. НУХТ. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 59-61.
Abstract: Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні. Виконано розрахунок росту конкретної заготовки. Создана математическая модель расчета объема тестовой заготовки при выпечке. Выполнен расчет роста конкретной заготовки. The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6612
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123.pdf143.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.