Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні.
The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.
Опис
Бібліографічний опис
Теличкун, В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 2. – С. 59–61.