Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні. The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.

Опис

Ключові слова

об'єм хліба, прогрівання, висота тістової заготовки, апроксимація, математична модель, mathematical model, heating, workpiece height tistovoyi, volume of bread, approximation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Теличкун, В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 2. – С. 59–61.

Зібрання