Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні.
The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.
Опис
Ключові слова
об'єм хліба, прогрівання, висота тістової заготовки, апроксимація, математична модель, mathematical model, heating, workpiece height tistovoyi, volume of bread, approximation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Теличкун, В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 2. – С. 59–61.