Моделювання параметрів руху м'ясної сировини в системах пневматичного транспорту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто використання CAЕ–технологій з метою моделювання руху м’ясної сировини в круглому трубопроводі різної конфігурації. Досліджувався вплив параметрів труб, у тому числі радіусів повороту криволінійних ділянок, на перепад тиску та зміну швидкості руху продукту. Наведені типові діаграми зміни швидкості руху продукту та розподілу тиску в трубопроводах для реальних м’ясопродуктів. The use of CAE technology for modeling the movement of raw meat in a round pipe of different configurations. The influence of parameters of pipes, including technological turning radius curved sections, the pressure drop and change the speed of the product. These changes are typical chart speed of product and the distribution of pressure in the pipelines for the real meat.

Опис

Ключові слова

трубопровідний транспорт, передувні баки, реологічні властивості сировини, втрати тиску при транспортуванні, напруга зсуву продукту, трубопроводный транспорт, pipelines, tanks, rheological properties of raw materials, the pressure loss during transportation, shear stress product, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Беседа, С. Д. Моделювання параметрів руху м'ясної сировини в системах пневматичного транспорту / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці НУХТ. - 2012. - №47. - С. 50-54.

Зібрання