Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6617
Title: Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції
Authors: Рашевська, Тамара Олексіївна
Гулий, Іван Степанович
Прядко, Микола Олексійович
Ніщенко, Михайло М.
Ліхторович, Станіслав Павлович
Keywords: молочний жир
аморфні речовини
анігіляція
кристалізація
milk fat
amorphous substance
annihilation
crystallization
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 1998
Citation: Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції / Т. О. Рашевська, І. С. Гулий, М. О. Прядко, М. М. Ніщенко, С. П. Ліхторович // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 115-117.
Abstract: Проводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6617
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
wwwww_1.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.