Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.

Опис

Ключові слова

молочний жир, аморфні речовини, анігіляція, кристалізація, milk fat, amorphous substance, annihilation, crystallization, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції / Т. О. Рашевська, І. С. Гулий, М. О. Прядко, М. М. Ніщенко, С. П. Ліхторович // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 115-117.

Зібрання