Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції
Вантажиться...
Дата
1998
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.
Опис
Ключові слова
молочний жир, аморфні речовини, анігіляція, кристалізація, milk fat, amorphous substance, annihilation, crystallization, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції / Т. О. Рашевська, І. С. Гулий, М. О. Прядко, М. М. Ніщенко, С. П. Ліхторович // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 115-117.