Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6633
Title: The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Other Titles: Дослідження реологічних характеристик газонаповненого тіста
Authors: Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Taran, Vitaly
Desyk, Mykola
Gubenia, Oleksii
Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Таран, Віталій Михайлович
Десик, Микола Григорович
Губеня, Олексій Олександрович
Keywords: тісто
реологічні характеристики
в’язкість
тесто
реологические характеристики
вязкость
dough
rheological characteristics
viscosity
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2010
Citation: The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.
Abstract: Ми досліджували реологічні характеристики газонаповнені дріжджового тіста. Для дослідження використовували методи капілярної віскозиметрії. Отримали залежність напруження від зміни швидкості з різним вмістом газової фази, і залежність ефективної в'язкості від зміни швидкості Мы исследовали реологические характеристики газонаполненого дрожжевого теста. Для исследования использовали методы капиллярной вискозиметрии. Получили зависимость напряжения от скорости изменения с разным содержанием газовой фазы, и зависимость эффективной вязкости от изменения скорости We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6633
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112.pdf91.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.