The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change.
Опис
Ключові слова
тісто, реологічні характеристики, в’язкість, тесто, реологические характеристики, вязкость, dough, rheological characteristics, viscosity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.