The research of the gas-filled dough rheological characteristics

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change.

Опис

Ключові слова

тісто, реологічні характеристики, в’язкість, тесто, реологические характеристики, вязкость, dough, rheological characteristics, viscosity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced