Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643
Title: Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Задкова, Світлана Петрівна
Кириченко, О. П.
Пампура, Тетяна Вікторівна
Keywords: мікробіологічна стабільність
термічна обробка
запікання
термін зберігання
microbiological stability
thermal treatment
roasting shelf
baking
storage
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.
Abstract: Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stabilnost.pdf155.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.