Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643
Title: Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
Other Titles: Microbiology stability baked meat
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Задкова, Світлана Петрівна
Кириченко, О. П.
Пампура, Тетяна Вікторівна
Pasichny, Vasiliy
Zadkova, Svetlana
Kirichenko, O.
Pampura, Tatiana
Keywords: мікробіологічна стабільність
термічна обробка
запікання
термін зберігання
микробиологическая стабильность
термическая обработка
запекание
хранение
microbiological stability
thermal treatment
roasting shelf
baking
storage
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.
Abstract: Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. Изучено влияние рецептурного состава и вида термической обработки на микробиологические показатели запеченных комбинированных мясопродуктов. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stabilnost.pdf155.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.