Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.

Опис

Ключові слова

мікробіологічна стабільність, термічна обробка, запікання, термін зберігання, microbiological stability, thermal treatment, roasting shelf, baking, storage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced