DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6859

Название: Сахарозаменители и их преимущества и недостатки с позиции применения в производстве кондитерских изделий
Другие названия: Sugar substitutes and their advantages and disadvantages from a position of use in the manufacture of pastry wares
Авторы: Дорохович, Антонелла Николаевна
Костенко (Яременко), Оксана Михайловна
Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Antonella
Kostenko (Yaremenko), Oksana
Dorohovich, Victoriya
Ключевые слова: сахарозаменители
классификация
единицы сладости
цукрозамінники
класифікація
одиниці солодкості
sugar substitutes
classification
units of sugary
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Дорохович, А. Н. Сахарозаменители и их преимущества и недостатки с позиции применения в производстве кондитерских изделий / А. Н. Дорохович, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Продукты и ингредиенты. – 2007. - №2. – С. 28–30.
Краткий осмотр (реферат): Рассмотрение свойства сахарозаменителей с точки зрения использования их при производстве кондитерских изделий. Розгляд якості цукрозамінників з точки зору використання їх при виробництві кондитерських виробів. Consideration of properties of sugar substitutes from the point of view of their use in the production of pastry wares.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6859
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dvvsiipsppvpki.pdf4,32 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback