Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень впливу дисперсності борошна високого виходу на споживчі властивості виробів.
In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted.

Опис

Ключові слова

борошно, хліб, показники, якість, перетравлення, flour, bread, parameters, quality, digestion, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Зернові продукти і комбікорми. — 2008. — № 1 (29). — С. 19-20.

Зібрання