Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень впливу дисперсності борошна високого виходу на споживчі властивості виробів.
In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted.
In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted.
Опис
Ключові слова
борошно, хліб, показники, якість, перетравлення, flour, bread, parameters, quality, digestion, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Зернові продукти і комбікорми. — 2008. — № 1 (29). — С. 19-20.