Знадобиться лактулоза при виробництві кексів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.

Опис

Ключові слова

кекс, лактулоза, пребіотик, мікрофлора, харчові продукти, патогенні мікроорганізми, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пребиотик, микрофлора, пищевые продукты, патогенные микроорганизмы, cake, lactulose, prebiotic, microorganisms, foods, pathogens

Бібліографічний опис

Лиман, Н. П. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.

Зібрання