Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.
Опис
Ключові слова
кекс, лактулоза, пребіотик, мікрофлора, харчові продукти, патогенні мікроорганізми, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пребиотик, микрофлора, пищевые продукты, патогенные микроорганизмы, cake, lactulose, prebiotic, microorganisms, foods, pathogens
Бібліографічний опис
Лиман, Н. П. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.