Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.
Опис
Ключові слова
кекс, лактулоза, пребіотик, мікрофлора, харчові продукти, патогенні мікроорганізми, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пребиотик, микрофлора, пищевые продукты, патогенные микроорганизмы, cake, lactulose, prebiotic, microorganisms, foods, pathogens
Бібліографічний опис
Лиман, Н. П. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 40 – 41.