Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла.
Investigation of the physical and thermal characteristics are not saturated with hops beer wort.
Опис
Ключові слова
сусло, фізичні і теплофізичні характеристики, не охмелене сусло, wort, physical and thermal characteristics, rich hops wort, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла / В. М. Таран, О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, Л. П. Ткач // Харчова промисловість. - Київ : НУХТ, 2003. - Дод. до № 3. - С. 39-40.