Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7092
Title: Моделювання процесу замісу рідких опар
Other Titles: Modelling of mixing liquid sponge process
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Чепелюк, Олександр Миколайович
Шпак, Максим Сергійович
Цвєткова, В. А.
Chepeliuk, Olena
Chepeliuk, Oleksandr
Shpak, Maksim
Cvjetkova, V.
Keywords: моделювання
заміс
рідка опара
швидкість подачі
дисипація енергії
моделирование
замес
жидкая опара
скорость подачи
диссипация энергии
dissipation of energy
modeling
batch
liquid dough
feed rate
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2010
Citation: Чепелюк, О. О. Моделювання процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, О. М. Чепелюк, М. С. Шпак, В. А. Цвєткова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 5–6. - С. 13 – 15.
Abstract: Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті.Приведены результаты моделирования процесса смешивания компонентов во время приготовления жидких опар, который осуществляется с использованием энергии потоков воздуха и воды под давлением. Определены рациональные значения скоростей подачи компонентов, исследована диссипация энергии в аппарате. The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7092
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf356.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.