Моделювання процесу замісу рідких опар

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.

Опис

Ключові слова

моделювання, заміс, рідка опара, швидкість подачі, дисипація енергії, dissipation of energy, modeling, batch, liquid dough, feed rate, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Чепелюк, О. О. Моделювання процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, О. М. Чепелюк, М. С. Шпак, В. А. Цвєткова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 5–6. - С. 13 – 15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced