Моделювання процесу замісу рідких опар
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті.
The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.
Опис
Ключові слова
моделювання, заміс, рідка опара, швидкість подачі, дисипація енергії, dissipation of energy, modeling, batch, liquid dough, feed rate, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Чепелюк, О. О. Моделювання процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, О. М. Чепелюк, М. С. Шпак, В. А. Цвєткова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 5–6. - С. 13 – 15.